Cicada Technologies
     
 
18 Nicolae Titulescu St., Cluj-Napoca, Romania, 400407
Show on map
id120000103982
Other search results for: Cicada Technologies
REQUEST TO REMOVECicada - Wikipedia
https://en.wikipedia.org/wiki/Cicada

The cicadas (/ s ɪ ˈ k ɑː d ə / or / s ɪ ˈ k eɪ d ə /) are a superfamily, the Cicadoidea, of insects in the order Hemiptera (true bugs). They are in the suborder Auchenorrhyncha, along with smaller jumping bugs such as leafhoppers and froghoppers.  

REQUEST TO REMOVECicada gheboasa a pomilor si vitei de vie (Ceresa bubalus ...
http://www.horticultorul.ro/insecte-boli-daunatori-fungicide-insecticide-ingrasaminte-pesticide/cicada-gheboasa-pomi-vita-de-vie-ceresa-bubalus/

Fig. 16 Cicada gheboasa a pomilor si vitei de vie (Ceresa bubalus), atac pe scoarta de mar  

REQUEST TO REMOVEDaunatorii vitei de vie: combatere, afectarea plantelor ...
http://www.horticultorul.ro/insecte-boli-daunatori-fungicide-insecticide-ingrasaminte-pesticide/daunatorii-vitei-de-vie/

1. Cicada flavescentei aurii (Scaphoideus titanus) – este un daunator deosebit de periculos, inatalnit la vita de vie. Acesta este vectorul pentru fitoplasma care provoaca Flavescenta aurie.  

REQUEST TO REMOVEwww.pomicultor.ro
http://www.pomicultor.ro/

Accesări: 9178 Monilioza (putregaiul brun) este o boală importantă a fructelor din ambele specii pomicole - samburoase (cirese, visine, caise, piersici, etc) si semintoase (mere, pere, gutui, etc) - provoacă pierderi semnificative în depozite și în livezi.  

REQUEST TO REMOVEAviația.ro | Primul site de aviație din România
http://aviatia.ro/

Cher Ami, porumbelul călător care a salvat de la moarte 194 de soldați americani în Primul Război Mondial. 3 Octombrie 1918. Maiorul Charles Whittlesey și alți peste 500…  

REQUEST TO REMOVEDezinfectia solului din sere si solarii - Blog Botanistii
https://www.botanistii.ro/blog/dezinfectia-solului-din-sere-si-solarii/

2.Dezinfectarea chimica a solului se face cu una din urmatoarele solutii:. Basamid granule, care se aplica la temperaturi mai mari de 6°C, cand solul este umed.Se recomanda sa se pastreze umiditatea solului inainte, in timpul si dupa aplicarea produsului, la aproximativ 60% din capacitatea de camp.  

REQUEST TO REMOVESemintoase, calendarul tratamentelor, informatii si produse
https://www.botanistii.ro/blog/calendarul-tratamentelor-semintoase/

Semintoase: Programul de combatere a bolilor, daunatorilor si buruienilor, produse recomandate, perioade tratare.  

REQUEST TO REMOVECicade (naluci) – Bigfish.ro
https://bigfish.ro/produse-rapitor/naluci/cicade

Bigfish.ro – vanzare cicade (naluci). Intreaga gama de cicade (naluci) este disponibila online. Posibilitate comanda online, livrare rapida! 

REQUEST TO REMOVEcicadă - definiție și paradigmă | dexonline
https://dexonline.ro/definitie/cicad%C4%83

CICÁDĂ, cicade, s. f. Nume dat unor insecte cu corpul scurt și gros, cu capul mare terminat printr-o proeminență ascuțită. – Din lat. Cicada, denumirea științifică a insectei. 

REQUEST TO REMOVECicada 3301 – joc de puzzle enigmatic pe internet, lansat ...
http://www.cunoastelumea.ro/cicada-3301-joc-de-puzzle-enigmatic-pe-internet-lansat-de-serviciile-secrete/

Cicada 3301 este un nume dat unui joc inițiat de o organizație enigmatică ce a postat de patru ori pe internet câte un set de puzzle-uri complexe și jocuri de realitate alternativă, cu scopul de a recruta “persoane foarte inteligente” din rândul jucătorilor capabili să le rezolve.. 

REQUEST TO REMOVECicade pentru pescuit - Articole accesorii unelte si scule
https://www.fishmag.ro/naluci/cicade/

Cicada ce produce vibratii puternice care atrag rapitorii. Lungime 3.3 cm 4 cm Culoare 022PE 0970B 781 790E 871 873 Gramaj 4.3 gr 7.2 gr Categorii Alege o categorie 

REQUEST TO REMOVEPescuit la cicade | SpinningClub.ro
https://spinningclub.ro/threads/pescuit-la-cicade.838/

Eu pana acum am dat doar la bibi si clean cu cicada, a intrat si stiuca. Mi-am comandat niste cicade si vreau sa le pescuiesc in primavara cand se mai incalzeste putin. 

REQUEST TO REMOVEPescuitul cu cicade | Ghid-Pescuit
http://ghidpescuit.ro/tehnici-pescuit/pescuitul-la-rapitor/pescuitul-cu-cicade/

CICADA – o naluca metalica versatila, ce poate fi folosita in orice fel de apa, fie curgatoare, fie statatoare, in orice anotimp, primavara, vara, toamna, chiar si iarna la copca, eficienta la toate speciile de pesti rapitori, in toate straturile, din apropierea fundului, intre ape si la suprafata. 

REQUEST TO REMOVECicade/Spinnerbait Strike Pro - Pescuit Total - TotalFishing
http://www.totalfishing.ro/naluci-speciale-cicadespinnerbait-strike-pro-c-277_144_1194.html

Scule si accesorii pentru pescuit la rapitori si crap, lansete, mulinete, naluci, nade, fire, camping, sonare, barci, motoare ... 

REQUEST TO REMOVENaluci : Cicade - PeApa.ro
https://www.peapa.ro/produse/14/1/Naluci/Cicade.html

Cicada Teppan Vib Red Head 28g Spro 36.46 RON. Cicada Teppan Vib Black Back 28g Spro 36.46 RON. Cicada Teppan Vib Metalic Blue Back 28g Spro 36.46 RON. APLICA FILTRE. Producatori. vezi tot + Lungime. Greutate vezi tot + Culoare. vezi tot + Disponibilitate. Esti interesat de. accesorii barci accesorii pescuit ancore si carlige ... 

REQUEST TO REMOVENaluca cicada Piker Lures – MegaSweeper – Pescar de somn
https://www.pescardesomn.ro/produs/naluca-cicada-piker-lures-megasweeper/

Naluca cicada Piker Lures – MegaSweeper este grea destinata pescuitului pestilor mari, si este echipata cu ancore WMC X4. Prezentata intr-o mare varietate de culori dar si cu posibilitatea de a se executa in colori conform cerintelor clientilor. 

REQUEST TO REMOVEcicadakids.com
https://cicadakids.com/

cicadakids.com 

REQUEST TO REMOVECicada Variant Cavalary CarpZoom - Cicade FishMag
https://www.fishmag.ro/naluci/cicade/carpzoom-cicada-variant-cavalary.htm

Cicada Variant Cavalary, Cicade CarpZoom recomandate de Fishmag, cele mai bune preturi pentru Cicada Variant Cavalary, Cicada Variant Cavalary pentru pescarii profesionisti si amatori, Pescuit si Aventura, Cicade 

REQUEST TO REMOVEPESCUITUL CU CICADE | JURNAL DE PESCARI
http://www.bertilure.ro/blog/?p=54

CICADA – o naluca metalica versatila, ce poate fi folosita in orice fel de apa, fie curgatoare, fie statatoare, in orice anotimp, primavara, vara, toamna, chiar si iarna la copca, eficienta la toate speciile de pesti rapitori, in toate straturile, din apropierea fundului, intre ape si la suprafata. 

REQUEST TO REMOVECombaterea cicadelor | dezinsectie cicade | omoara cicade
http://0219662.ro/informatii-combaterea-cicadelor-dezinsectie-cicade/

Prin vibratia membranei de pe abdomen, cicada produce un sunet puetrnic, asemanator cu cel al greierilor si al lacustelor. Exista foarte multe specii de cicade, ele deosebindu-se intre ele prin culoarea corpului cat si a ochilor. 

Cicada Technologies18 Nicolae Titulescu St., Cluj-Napoca, Romania400407Cluj-NapocaCluj+40 741 990 683
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.