I.I. Vasilescu Cristian-Vital
     
 •  

  About Us

  CURSURI GENDAI USUI REIKI RYOHO

  -Pentru fiecare grad in parte, cursurile se desfasoara lunar, pe parcursul a cateva ore, de regula vineri dupa-amiaza la cabinet.

  -Dupa absolvire veti primi material de curs ce include informatii detaliate despre tehnicile predate precum si diploma de absolvire.

  -Nu este necesara o pregatire speciala in vederea initierii dar este recomandat sa mancati o masa usoara si este nerecomandat consumul de alcool.

  -Numarul de locuri la cursuri este limitat pentru a avea spatiu si timp suficient pentru practica si discutii.

  -Va rugam sa ne contactati pentru a afla cand este programat urmatorul curs si pentru a face o inscriere.

  -Persoanele care doresc sa ajute la organizarea si in alte orase sau tari a cursurilor Reiki sunt rugate sa ia legatura cu mine.
  Dupa ani de studiu si practica intensa; prima sedinta de terapie energetica am aplicat-o in martie 1996, am dezvoltat propria metoda,. Am pastrat astfel efcienta si avantajele celorlalte scoli si tehnici terapeutice, eliminind limitarile pe care unele din ele le impuneau: regim alimentar, durata marita per sedinta, numar mare de sedinte intr-o serie. Aceasta noua metoda de terapie mi-a adus multe satisfactii profesionale, adresabilitatea si efcienta ei dovedindu-se superioara celorlalte studiate si practicate de mine pina atunci !

     |   Our company in social networks

 
str. Profesor Teodor Ioan Grigore, nr. 9
Show on map
id120000103082
I.I. Vasilescu Cristian-Vitalstr. Profesor Teodor Ioan Grigore, nr. 9PloieştiPrahova0723678281 https://static.tuugo.ro/images/720/76/i_i_vasilescu_cristian-vital.jpg https://static.tuugo.ro/images/537/176/i_i_vasilescu_cristian-vital.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.