MedialJob
     
Close X

MedialJob
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  De 3 ani suntem mândri că reușim să stabilim standardele de profesionalism în branșă, fiind astfel fideli misiunii noastre de a oferi o alternativă profesională și accesibilă.
  Ne distingem prin profesionalism, flexibilitate și atenția maximă la nevoile clienților noștri.
  Prestăm servicii de interview-ere și preselectare pentru candidații care vor să lucreze pe o perioadă de proiect sau chiar mai lungă în Germania, Austria sau Elvetia. Sectoarele de interview-ere și preselectare sunt cu predilecție în domeniul sănătății și cel Gastro-Hotelier. Zilnic ne acordă încrederea peste 300 de companii în numele cărora preselectăm candidații ideali din Germania, Romania, Ungaria si Polonia.
  Pentru noi, fiecare persoană este unică și de aceea fiecare persoană este abordată individual.
  Peste 800 de candidați s-au decis să colaboreze cu noi, oferindu-ne încrederea lor.
  Satisfacția și motivația candidaților sunt extrem de importante pentru succesul nostru.
  Vino la noi și iți vom găsi Jobul preferat !

         |   Our company in social networks

 
Iuliu Maniu 122, 61311
Show on map
id120000104009
Other search results for: MedialJob
REQUEST TO REMOVELocuri de muncă în Germania fără comision - MedialJob
https://medialjob.ro/locuri-de-munca-in-germania-fara-comision/

Locuri de muncă în Germania fără comision, fără intermedieri, direct la angajatorul german cu contract de muncă german. | Loc de muncă în Germania nelimitat 

REQUEST TO REMOVEMedialJob - Locuri de munca in Germania fara comision
http://66.51.103.232/newsletter

Locuri de munca in Germania fara comision cu plata asigurarilor sociale si de sanatate, direct la angajatorul german cu contract de munca. 

REQUEST TO REMOVEMedialJob - comunicatedepresa.ro
https://www.comunicatedepresa.ro/medialjob/

Descrierea companiei MedialJob. Având centrala în orașul Essen / Germania ne bucurăm de o experiență bogată pe piața germană atât în domeniul de preselectare a candidaților cât și de un suport de școlarizare a acestora, oferind clienților noștri servicii de consultanță în activitațile de management startegic și resurse umane. 

REQUEST TO REMOVEAnunt postat de MedialJob | Anunturi ROEU!
https://romanineuropa.eu/author/anunturi?type=ads

MedialJob 0% comision, 100% calitate! De 3 ani suntem mandri ca reusim sa stabilim standardele de profesionalism in bransa, fiind astfel fideli misiunii noastre de … 

REQUEST TO REMOVEmedialjob
https://www.comunicatedepresa.net/profile/medialjob/news

Locuri de muncă în Germania Cine suntem?Având centrala în orașul Essen / Germania ne bucurăm de o experiență bogată pe... 

REQUEST TO REMOVEMedialJob: Locuri de munca in strainatate fara comision si ...
https://www.catalog.baterii24.ro/locuri-de-munca-bucuresti/medialjob-locuri-de-munca-strainatate-fara-comision-si-alte-taxe

MedialJob: Locuri de munca in strainatate fara comision si alte taxe. din București. Locuri de muncă de în Germania fără comision, fără intermedieri, direct la angajatorul german cu contract de muncă și plata asigurarilor de sănătate și sociale. 

REQUEST TO REMOVEJobsByNet.Ro - Locuri de munca la MedialJob - Sector 6 ...
https://www.jobsbynet.ro/company/790/medialjob/

MedialJob: Locuri de munca in Germania Locuri de munca in Germania fara comision, fara intermedieri, direct la angajatorul german cu contract de munca si plata asigurarilor de sanatate si sociale. 

REQUEST TO REMOVECautare: medialjob, Director Web
https://director-web.helponline.ro/cauta/medialjob

MedialJob - Locuri de munca in Germania fara comision. Locuri de munca in Germania cu plata asigurarilor sociale si de sanatate, fara comision, direct la angajatorul german cu contract de munca. 

REQUEST TO REMOVEPersonal îngrijire bătrâni Germania - MedialJob
https://medialjob.ro/jobs/personal-ingrijire-batrani-germania/

Prezentare Job Personal îngrijire bătrâni Germania. Loc de muncă la îngrijire bătrâni Germania fără comision, fără intermediari direct la angajatorul german. 

REQUEST TO REMOVEPushSearch.com - Free links directory - MedialJob - Locuri ...
https://www.pushsearch.com/medialjob-locuri-de-munca-in-germania-fara-comision-l12748.html

Locuri de munca in Germania cu plata asigurarilor sociale si de sanatate, fara comision, direct la angajatorul german cu contract de munca. 

REQUEST TO REMOVEBucatari in Germania - MedialJob
https://www.mynextjob.ro/loc-de-munca/bucatari-10078

MedialJob angajeaza Bucatari in Germania cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de 1 an. Salariul este 1900 EUR / Lună (negociabil). 

REQUEST TO REMOVEMedialjob - Locuri de munca pe eJobs - Anunturi active: 0
https://www.ejobs.ro/company/Medialjob/255099

Medialjob Germania este o companie de personal- mangement cu sediul în Germania în orașul Essen. Reprezentam peste 300 de firme germane din domeniul Medical si Gastro-Hotelier. 

REQUEST TO REMOVEDetalii despre munca in Germania - MedialJob
https://medialjob.ro/detalii-locuri-de-munca-in-germania/

Contractul dumneavoastră de muncă în Germania Majoritatea companiilor germane oferă un contract de muncă pe termen nelimitat cu o perioadă de probă de trei luni, cu excepția zonelor turistice din domeniul gastro-hotelier, unde angajările se fac pe sezon începând cu luna martie și până în noiembrie. 

REQUEST TO REMOVEMedialJob - Locuri de munca in Germania fara comision
http://siteuriromanesti.ro/medialjob-locuri-de-munca-in-germania-fara-comision-s-128

Locuri de munca in Germania cu plata asigurarilor sociale si de sanatate, fara comision, direct la angajatorul german cu contract de munca. 

REQUEST TO REMOVEAnunt postat de MedialJob | Anunturi ROEU!
https://romanineuropa.eu/author/anunturi?type=1

©2017-2019 ROEU! RomaninEuropa.eu Toate drepturile rezervate. Continutul text si grafica anunturilor sunt responsabilitatea autorilor respectivi, conform ToS. 

REQUEST TO REMOVEJobsByNet.Ro - Asistent Medical Germania la MedialJob ...
https://www.jobsbynet.ro/job/3233/asistent-medical-germania/

MedialJob: Locuri de munca in Germania Locuri de munca in Germania fara comision, fara intermedieri, direct la angajatorul german cu contract de munca si plata asigurarilor de sanatate si sociale. 

REQUEST TO REMOVEMedialjob, Author at Anunturi Sibiu 100%
https://anunturi.sibiu100.ro/?author=101047

Societatea Germana Medialjob cu sediul in Düsseldorf avand o experienta indelungata in domeniu, si fiind reprezentantul direct a peste 90 de resorturi hoteliere din Germania […] 

REQUEST TO REMOVEBucatari si Ospatari Germania la MEDIALJOB - myjob.ro
http://www.myjob.ro/locuri-munca-germania/bucatari-si-ospatari-germania-1138218.html

RESPONSABILITATI. Medialjob- Germania preselecteaza in numele angajatorilor germani bucatari si ospatari in vederea angajarii cu un contract nelimitat.Contractul de munca se incheie direct cu angajatorul.Medialjob asigura preselectia pentru angajator si un suport gratuit pentru potentialii candidati. 

REQUEST TO REMOVEAsistenti Medicali Germania in Germania - MedialJob
https://www.mynextjob.ro/loc-de-munca/asistenti-medicali-10101

MedialJob angajeaza Asistenti Medicali Germania in Germania cu program Full-Time, experiența minimă recomandată este de 1 an. Salariul este 2360 EUR / Lună (negociabil). Locul de munca este incadrat in departamentul Medicină umană iar industria jobului este Medicină / Sănătate. 

REQUEST TO REMOVELocuri de munca MEDIALJOB - myjob.ro
http://www.myjob.ro/locuri-de-munca/medialjob

Despre MEDIALJOB. MEDIALJOB cu sediul in Germania,se bucura de o experienta foarte bogata pe piata germana ,in domeniul hotelier-gastronomic,oferindu-le clientilor sai servicii de consultanta in activitatile de management startegic si resurse umane.Pentru a raspunde cerintelor clientilor sai,( Complexe Hoteliere de 3,4 si 5 stele) ,MEDIALJOB ... 

MedialJobIuliu Maniu 12261311BucurestiBucureşti0752341084 https://static.tuugo.ro/images/368/186/medialjob_.jpg https://static.tuugo.ro/images/826/154/medialjob_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.