Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Monede si Ceasuri Vechi
     
 
Calea Giulesti 43, 60254
Show on map
id120000103994
Other search results for: Monede si Ceasuri Vechi
REQUEST TO REMOVECasa de Monede - Introducere
https://www.casademonede.ro/

Case de Monede - Monede de aur, monede de argint, monede istorice, seturi de monede și bancnote de circulație, accesorii. Numai de la monetării și distribuitori renumiți.  

REQUEST TO REMOVECatalog Numismatica, colectie bani vechi, bancnote, monede ...
http://www.bancnote-monede.ro/1000-lei-1910-1911-1912-1915-1916-1917-1919-1920-1921-1922-1923-1924-1925-1926-1928-1929-1930-1931-1933/

Sunt 1000 bancnote,monede vechi din categoria numismatica,catalog pentru 500 decoratii,monede din 1939,1924,bani vechi pentru licitatii. Asteptam contact  

REQUEST TO REMOVEMonede Romanesti - preturi de la 2 Lei | Okazii.ro
https://www.okazii.ro/numismatica-monede-moderne-romania/

6405 oferte Monede Romanesti. Pe Okazii.ro cumperi online Monede Romanesti cu reducere si livrare gratuita din stoc. 100% sigur prin Garantia de Livrare.  

REQUEST TO REMOVEJOCURI MASINI DE COLECTAT MONEDE
http://www.jocurile.us/jocuri-cu-masini/masini-de-colectat-monede.html

Jocul nostru masini de colectat monede pe care vrei sa il joci acum mai poate fi gasit si un urmatoarele categorii jocuri cu masini mici, jocuri cu combustibil, jocuri suv, jocuri masini offroad, jocuri curse offroad, jocuri curse pe teren accidentat, jocuri de condus, astfel ca nu ai cum sa te plictisesti pe site-ul tau favorit. Verifica si ...  

REQUEST TO REMOVECollect Shop - Numismatica - Monede
http://collect-shop.ro/

Capsule rotunde din material plastic transparent pentru monede cu diametrul intre 14 mm si 19,..  

REQUEST TO REMOVEMonede si lingouri metale pretioase . Găsești mai ... - eMAG.ro
https://www.emag.ro/monede-lingouri-metale-pretioase/c

Cumpara Monede si lingouri metale pretioase online de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Monede si lingouri metale pretioase, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in 30 de zile.  

REQUEST TO REMOVEAustria - monede și lingouri din aur și argint
http://aur-argint.com/monede-aur/monede-aur-austria

Austria a avut o istorie bogată, şi pentru a celebra acest lucru, a emis o mare diversitate de monede, inclusiv multe monede de aur pe teme culturale. Aceste tipuri includ coroane şi coronae, ducați, şilingi, guldeni sau guilderi, kreuzers, taleri, florini, helleri, franci şi groscheni.  

REQUEST TO REMOVESOS IT | Echipamente de minat monezi virtualte bitcoin, zcash ...
https://sosit.co/

Ajutor si support pe parte de IT pentru toata lumea. In acelasi timp activam ca si magazin online pentru a facilita achitizia de aparate de calcul pentru bitcoin,litecoin, ethereum si zcash in alte cuvinte sisteme cu placi video.  

REQUEST TO REMOVESe schimbă banii. Bancnotele şi monedele cu noua stemă a ...
http://www.economica.net/se-schimba-banii-bancnotele-si-monedele-cu-noua-stema-a-tarii-au-fost-lansate-luni-pe-piata-de-catre-banca-nationala_148265.html

Banca centrală a anunţat la 21 decembrie că va pune în circulaţie de la 1 ianuarie 2018 noile bancnote şi monede, scrie News.ro.. Acestea sunt emise pentru a include noua stemă a ţării, adoptată prin Legea nr. 146/2016, care modifică Legea nr. 102/1992 privind stema ţării şi sigiliul statului.  

REQUEST TO REMOVEBanca Naţională a României - Emisiuni numismatice
http://www.bnr.ro/Emisiuni-numismatice-3953.aspx

Emisiune numismatică - un set de cinci monede din argint, dedicate patriarhilor Bisericii Ortodoxe Române, Miron Cristea, Nicodim Munteanu, Justinian Marina, Iustin Moisescu şi Teoctist Arăpaşu  

REQUEST TO REMOVEBancile centrale si crypto-monedele - Ziare.com
http://www.ziare.com/bani/banci/bancile-centrale-si-crypto-monedele-1487560

Bitcoin si alte crypto-monede (nu emise de banci centrale/BC) anima de ani buni discutii intre experti, intre oameni de afaceri, privind banii, viitorul sistemelor bancare. In larga masura, aceasta conversatie a fost stimulata de criza financiara si de provocari cu care se confrunta bancile centrale ...  

REQUEST TO REMOVECe reprezinta cartile de MONEDE in Tarot? | ACVARIA.COM
https://www.acvaria.com/tarot-monedele/

VIII DE MONEDE. Simbolistica arcanei: un ucenic sta pe banca lui de lucru si bate cu ciocanul o moneda. O alta moneda se afla pe jos, iar pe stalp alte monede, semn ca munca lui e in plina desfasurare, a facut cateva si mai are altele inca de facut.  

REQUEST TO REMOVEStiri Monezi Virtuale - Monezivirtuale.com
https://www.monezivirtuale.com/

Citeste pe Monezivirtuale.com ultimele stiri legate de monezi virtuale. Aici gasesti toate stirile legate de monezi virtuale, prezentari, exclusivitati, topuri si informatii  

REQUEST TO REMOVEMonede din argint - AUR-ARGINT.COM - monede și lingouri din ...
http://aur-argint.com/monede-argint

Monede din argint Argintul este un metal preţios şi valoarea sa a fost în creştere în ultimii ani. Dar a fost un timp când argintul a fost destul de ieftin ca să fie folosit în monedele de largă circulaţie.  

REQUEST TO REMOVEMonede si bancnote de vanzare - ovidiusmonede.ro
http://www.ovidiusmonede.ro/

Ovidiusmonede.ro. Bine ati venit! Mai jos sunt listate monedele, monedele de argint si bancnotele care le am disponibile pentru vanzare. In partea de jos a fiecarei pagini sunt trecute modalitatile de alegere, plata si livrare.  

REQUEST TO REMOVEMonede Romanesti - Filatelistul
http://www.filatelistul.ro/index.php?route=product/category&path=563

Cele mai vândute. Folie Optima 3C transparenta - 3 buzunare 2,60 Lei : Card timbre 210 x 148 mm cu folie protectie  

REQUEST TO REMOVEBanca Naţională a României - Monede şi bancnote în circulaţie
http://www.bnro.ro/Monede-si-bancnote-in-circulatie-724.aspx

Notă: La data de 1 iulie 2005, moneda naţională a României, leul, a fost denominată astfel încât 1 leu nou (RON) echivalează cu 10 000 lei vechi (ROL). Circularele privind punerea în circulaţie a noilor emisiuni:  

REQUEST TO REMOVEMonede mele din Marea Britanie - monede.stfp.net
http://www.monede.stfp.net/Colectie/Monede/Europa/marea-britanie.html

Cu semnul am marcat monedele adaugate in colectie in ultimele 30 zile (2 monede). Vezi si: Toate monedele cunoscute din Marea Britanie (toate sau de circulatie sau NCLT). Doar monedele lipsa din Marea Britanie (toate sau de circulatie sau NCLT). Total 289 monede din Marea Britanie in colectia mea personala.  

REQUEST TO REMOVEBăncile româneşti vând aur la ghişee. Cum şi la ce preţ ...
http://www.economica.net/cum-se-poate-cumpara-aurul-de-la-ghiseele-bancilor_63192.html

Aurul este pus la dispoziţia clienţilor Piraeus Bank sub forma de monede, cu o puritate de 916.7 ‰ – 22 karate şi de lingouri cu o puritate de 999.9 ‰ – 24 karate, sau sub forma de aur de cont care nu presupune livrare fizică.  

REQUEST TO REMOVECasa de Monede - Aur
https://www.casademonede.ro/categorie/aur/

Case de Monede - Monede de aur, monede de argint, monede istorice, seturi de monede și bancnote de circulație, accesorii. Numai de la monetării și distribuitori renumiți.  

Monede si Ceasuri VechiCalea Giulesti 4360254BucharestBucureşti40728149814 https://static.tuugo.ro/images/714/269/monede_si_ceasuri_vechi.jpg https://static.tuugo.ro/images/714/269/monede_si_ceasuri_vechi.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.