Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Pantofi cu toc înalt de damă
     
 •  

  About Us

  Pantofi cu toc înalt de damă la MOHITO

  Creați stiluri elegante și casual! Răsfoiți pantofii noștri cu toc și alegeți o opțiune care este 100% pe gustul dumneavoastră! În această categorie vei găsi stilettos, cizme, pantofi cu toc și sandale confortabile. Mărimile disponibile sunt de la 36 la 41. Materialele pantofilor noștri cu toc sunt: Piele naturală, imitație de piele, piele întoarsă, piele de căprioară și materiale sintetice. Pantofii sunt realizați cu mare atenție la detalii, ceea ce garantează durabilitatea și confortul lor.


  Pantofi trendy cu toc - perfecți pentru diferite ținute

  La MOHITO, veți găsi pantofi cu toc înalt care se potrivesc unei varietăți de ocazii și stiluri, de la ținutele elegante de seară până la stilul casual. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a potrivi pantofii cu stilul și nevoile dumneavoastră individuale.


  Plănuiți să vă aranjați pentru o nuntă? Răsfoiți rochiile noastre și apoi alegeți pantofii cu toc înalt care să se potrivească cu ele. Sandalele cu toc înalt arată foarte bine în lunile de vară cu rochii mini, midi sau maxi în nuanțe închise sau pastelate.

  O ținută elegantă pentru o întâlnire de afaceri? Optați pentru un costum de damă (îl găsiți în ținutele noastre complete) și purtați o pereche de pantofi comozi cu toc înalt. De exemplu, dacă optați pentru un costum bej.

  Dacă v-ați hotărât să purtați această ținută, pantofii de damă bej cu toc înalt merg foarte bine cu ea.

 •  Evaluations of Pantofi cu toc înalt de damă:
 •  

  Statistics:

  47times viewed
  225times listed
  0times contacted
 •  

  Keywords:

  Real Estate & Insurance, Real Estate, Real Estates Brokers, Pantofi cu toc înalt de damă, Real Estate & Insurance Sohatu, Real Estate Sohatu, Real Estates Brokers Sohatu, Pantofi cu toc înalt de damă Sohatu

  Pantofi cu toc înalt de damă - Sohatu - Călăraşi - https://mohito.com/ro/ro/accesorii/incaltaminte/cu-toc-inalt

id120000104411
Pantofi cu toc înalt de damăSohatuSohatuCălăraşi
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.